Els consellers d’alcaldes.eu celebren la seva junta acompanyats del Secretari d’Administracions Locals de la Generalitat
Els consellers d’alcaldes.eu celebren la seva junta acompanyats del Secretari d’Administracions Locals de la Generalitat
El Consell Assessor d’alcaldes.eu, integrat per diversos experts en el món municipal, va celebrar la seva junta a l’Hotel Gran Via Palace de Barcelona el passat 21 de gener. Els va acompanyar Joaquim Ferrer, Secretari de Cooperació i Coordinació d’Administracions Locals de la Generalitat de Catalunya, qui va ser delegat pel President de la Generalitat per a presidir la trobada.
Els Consellers d’Alcaldes.eu tenen la funció d’identificar i referir els temes claus de l’àmbit municipal i de generar opinió qualificada sobre ells. Durant la reunió van fer un repàs de les qüestions més prioritàries de la vida local a fi de plantejar una programació d’activitats i debats per a l’any 2016.
Els Consellers d’Alcaldes.eu tenen la funció d’identificar i referir els temes claus de l’àmbit municipal i de generar opinió qualificada sobre ells. Durant la reunió van fer un repàs de les qüestions més prioritàries de la vida local a fi de plantejar una programació d’activitats i debats per a l’any 2016.En la trobada van ser-hi presents Joaquim Ferrer, Secretari de Cooperació i Coordinació d’Administracions Locals de la Generalitat de Catalunya, Joan Sala i Morell (president del Consell Assessor), Carles Portabella (advocat i assessor en gestió), Lluis Recoder (ex Conseller de Territori i Sostenibilitat i ex alcalde de Sant Cugat del Vallès), Miquel Buch (president de l’Associació Catalana de Municipis i alcalde de Premià de Mar), Joaquim Ferret (Catedràtic de Dret Administratiu de la UAB), Pau Saumell (advocat expert en administracions públiques) i Xavier Roca (Editor i director d’Alcaldes.eu). També hi van acompanyar Salvador Esteve (ex President de la Diputació de Barcelona i alcalde de Martorell) i David Sancho (degà de la Facultat de Polítiques de la Universitat Pompeu Fabra).

Els consellers van poder discutir sobre les “necessitats del sector públic local i solucions a llarg i mig termini” i van valorar els treballs realitzats durant els vuit anys d’activitat d’Alcaldes.eu.