Participa en una enquesta sobre la mobilitat d'emissions zero!
Les tecnologies d'emissió zero pels sistemes de transport local tenen un paper important en la lluita contra el canvi climàtic, el transport és una de les majors fonts d'ús de combustibles fòssils i d'emissions nocives.
 
Us convidem a participar en una enquesta sobre la mobilitat d'emissions zero!
 
Actualment, no hi ha una enquesta de mercat completa per a la mobilitat d'emissions zero disponible a Europa. Per tant, la consultora d'estratègia europea Roland Berger està realitzant una enquesta entre ciutats i regions d'Europa per quantificar i qualificar la demanda de transport d'emissions zero avui i en els propers anys. Per generar una visió global i convincent, un nombre substancial d'enquestats és de gran importància.
 
Què hi ha per a tu?
 
El finançament del transport zero d'emissions sovint es considera un dels principals obstacles al desplegament d'aquestes tecnologies. La UE aborda activament aquest problema a través de diversos programes de finançament. La vostra participació a l'enquesta ajudarà a transmetre requisits de finançament específics a la UE. La disponibilitat de dades de primera mà sobre les iniciatives de transport zero d'emissions actuals i planificades a tot Europa permetrà a la UE adaptar els programes de finançament en termes de mida i tema a les vostres necessitats, així com a altres necessitats de ciutats i regions europees.
 
A més, esperem que l'enquesta proporcioni una millor orientació del mercat als fabricants, que els permeti comprendre millor la demanda i, per tant, accelerar el desenvolupament de productes, augmentar la producció i reduir costos. Aquesta enquesta hauria d'oferir una millor comprensió dels plans de desplegament de tecnologies d'emissió zero en els propers anys, cosa que permet als fabricants tenir en compte aquests plans en els seus calendaris de fabricació.
 
Com pots participar?
 
L'enquesta no trigarà més de 30 minuts del vostre temps. El qüestionari està disponible a través d'aquest enllaç fins al 15 de setembre. Les seves respostes seran recollides, analitzades i agregades per Roland Berger i seran tractades amb total confidencialitat. Els resultats estaran disponibles a finals d'any.
 
En cas de preguntes addicionals, poseu-vos en contacte amb: zeroemissiontransportsurvey@rolandberger.com

*A text from the 'Covenant of Mayors'