Gran inauguració del Festival de cinema mòbil ‘ACTUA ARA’ sobre el canvi climàtic"
Davant la duresa dels fets anunciats cada dia als mitjans de comunicació, la 15a edició del Festival de Cinema Mòbil, ‘ACT ARA! Sobre el canvi climàtic’, proposa UNA narració de contes. Aquestes històries estan pensades tant per a joves com per a grans, desafien, qüestionen i sensibilitzen la urgència d’actuar ara davant del canvi climàtic.

50 pel·lícules seleccionades de 24 països, que inclouen 10 temes principals: residus, reciclatge, escalfament global, escassetat d'aigua, desforestació, activisme juvenil, anticipació climàtica, petits gestos, superpoblació i transport. 50 pel·lícules que apel·len a una gran varietat de gèneres cinematogràfics, com a thriller, animació, documental, ciència ficció ... i també humor!

Del 14 al 30 de novembre, tindrà lloc el festival de cinema online, que presentarà 50 pel·lícules en competició a totes les plataformes socials i particularment a YouTube, per ser visualitzades, comentades i compartides per tal de crear més consciència sobre les qüestions climàtiques i arribar a tantes persones com sigui possibles.


Al llarg de l'any, les pel·lícules es presentaran online, en projeccions en centres culturals, en festivals, en cinemes...

Gràcies a una col·laboració amb el Festival de Cinema Mòbil, l’Oficina del Pacte dels Alcaldes - Europa podrà atorgar a tots els signants els drets de projectar les pel·lícules guardonades a la seva ciutat. Una meravellosa oportunitat per organitzar un debat amb els ciutadans, compartir les vostres accions energètiques i climàtiques locals...

*A text from the 'Covenant of Mayors'