tiempo.es
EL PUNT AVUI
21.2.20 - BARCELONA Barcelonès
La data es pacta amb un intercanvi de cartes i trucades
 
Topen de nou pel mediador
 
La vicepresidenta Calvo i el ministre autodeterminista Castells, a la mesa
 

Els presidents Sánchez i Torra, durant la trobada del passat 6 de febrer. Foto: ElPuntAvui/Oriol Duran.

Notícies relacionades:

EL PUNT AVUI
20.2.20 - BARCELONA Barcelonès
El president de l’executiu espanyol, Pedro Sánchez, respon a la carta enviada per Torra amb cinc alternatives al dia 24
 
“Tots sabem que és necessari el diàleg”, apunta
 

Els presidents Sánchez i Torra a la reunió a la Generalitat. Foto: ElPuntAvui/Oriol Duran.

Notícies relacionades:

EL PUNT AVUI
19.2.20 - BARCELONA Barcelonès
El govern critica la iniciativa i recorda que en la reunió dels presidents al Palau de la Generalitat es va acordar decidir la data de mutu acord
 
Retreu que l’executiu espanyol no hagi designat un equip tènic per pactar el dia, el lloc i l’ordre del dia de la trobada
 

Pedro Sánchez i Quim Torra, el 6 de febrer al Palau de la Generalitat. Foto: El Punt Avui/Oriol Duran.
Notícies relacionades:
EL PUNT AVUI
17.2.20 - BARCELONA Barcelonès
La Entrevista
20.2.20 - TITULARS

El Govern espanyol es proposa d’evitar la competència fiscal entre comunitats, amb els ulls posats en Madrid, Andalusia o Múrcia

Varietat total en les portades d’aquest divendres. LaVanguardia informa que “Hisenda vol harmonitzar els impostos de successions i patrimoni”, mentre que LaRazón assegura que “Moncloa va ocultar a Portugal que Delcy va creuar el seu espai aeri” i l’ABC que “La Moncloa va pressionar Macron perquè no rebés Guaidó”.
 

llegir més
 
21.2.20 - TARRAGONA Tarragonès
La reunió pretén ser la primera d’una sèrie de trobades entre aquestes diputacions, a les quals es vol sumar d'altres que comparteixen projectes comuns. 
 

La trobada ha tingut lloc al Palau de la Diputació de Tarragona, amb la participació dels presidents i presidentes d’aquestes sis institucions supramunicipals. Foto: Diputació de Tarragona.
20.2.20 - CATALUNYA
S'han destinat a 152 ens locals per implantar 22 noves deixalleries i fer millores en 130 de les actuals.
 

Imatge de la deixalleria municipal de Viladecans. Foto: Ajuntament de Viladecans.
19.2.20 - CATALUNYA
L’Acord de Govern inclou un model propi de teletreball, espais de cotreball al territori i noves mesures de flexibilització horària
 

El Govern impulsa noves formes de treballar pròpies del segle XXI que permetin combinar l'eficiència i l’excel·lència per sobre de la presència. Foto: Govern.cat.
19.2.20 - CATALUNYA
El principal objectiu és actualitzar i recollir en un sol text tota la regulació que afecta les finances públiques i la gestió del pressupost i que es troba dispersa en diferents normes.
 

El text d’aquest avantprojecte de llei estarà exposat a consulta pública a través del portal Participa gencat durant trenta dies. Font: Govern.cat.
17.2.20 - BARCELONA Barcelonès
Serà un acord estratègic de país per afrontar els reptes tecnològics, ambientals, energètics i de cohesió social propis de les àrees urbanes del segle XXI.
 

La segona Assemblea Urbana de Catalunya valida l’organització i el procés de redacció per tenir l’Agenda redactada el primer trimestre de 2021. Foto: Govern.cat.
17.2.20 - CATALUNYA
Els increments es concentraran en municipis de més de 5.000 habitants, mentre que les disminucions afectaran especialment els municipis de menys de 500 habitants.
 

Els territoris orientals són els que concentren més municipis que guanyarien població. Foto: Idescat.
14.2.20 - CATALUNYA
El president de l’ACM ha detallat les diferents qüestions més rellevants que estan damunt de la taula de l’agenda municipalista, com la Llei d’Estabilitat Pressupostària. 
 

El vicepresident de Governança Local, Xavier Paz; la delegada del Govern estatal a Catalunya, Teresa Cunillera; la secretària General, Joana Ortega; i el president de l’ACM, Lluís Soler. Foto: Associació Catalana de Municipis.
14.2.2020 - BARCELONA • Barcelonès
L’Associació Catalana de Municipis ha celebrat XXII Assemblea del municipalisme català al Recinte modernista de Sant Pau, a Barcelona.
 
Lluís Soler: “La Catalunya que ens imaginem pels propers anys és un país sostenible, que garanteixi la qualitat de vida de totes les persones, vinguin d’on vinguin i siguin com siguin, i que fomenti que la prosperitat arribi a tots els racons dels nostres pobles i ciutats.”


21.2.20 - BOT Terra Alta
Els arqueòlegs preveuen trobar-hi un civil i dos soldats enterrats l'any 1938.
 

Foto: Govern.cat.
20.2.20 - VALLIRANA Baix Llobregat
El servei urbà de Vallirana es presta en el marc d’un conveni entre el Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament de Vallirana.
 

Foto: Govern.cat.
19.2.20 - LLEIDA Segrià
Isidre Gavín i José Crespín anuncien davant la Plataforma per a la millora de la línia fèrria Lleida-Manresa el compromís d’implementació del servei de Rodalies Lleida.
 

Foto: Diputació de Lleida.
17.2.20 - TORTOSA Baix Ebre
Amb més signants que mai, el Conveni Corner regula la participació conjunta de les entitats en fires nacionals, estatals i internacionals, a més d'accions de promoció.
 

Foto: Diputació de Tarragona.
17.2.20 - BARCELONA
Aquests governs locals gestionen 45.000 nòmines anuals equivalents a 91 milions d’euros cada any.
 

Foto: Diputació de Barcelona.
14.2.20 - TARRAGONA Tarragonès
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha nomenat el nou responsable d'aquest consorci en substitució de Meritxell Roigé.
 

Foto: Govern.cat.
12.2.20 - TARRAGONA Tarragonès
La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, participa en la presentació dels actes programats amb motiu de l’efemèride.
 

Foto: Diputació de Tarragona.
11.2.20 - L'HOSPITALET DE LLOBREGAT Barcelonès
Gornal Activa dona protagonisme a les estratègies creatives i tecnològiques en la recerca de feina.
 

Foto: Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.